.................. BENVINGUTS AL RACÓ DE LA NAMIDA-CHAN


Recomanacions de pel·lícules, música, llibres, events... i moltes coses més!!

dilluns, 31 de març del 2008

Manga: Arina Tanemura (1)

Aquí explico les obres més rellevants de l'Arina Tanemura, una gran mangaka.



La principal característica dels còmics és la seva gran emotivitat.Són mooooooooolt previsibles.









Les protagonistes solen ser:




Cas 1)Noies fermes i valentes, que no es deixen conquistar ni enganyar fàcilment (encara que al final sempre acaben enamorant-se i tornant-se bledes ¬¬').



Cas 2)Noietes innocents i ingenues que tenen un gran amor i que faran el que sigui per aconseguir-lo.







·I.O.N











És la primera sèrie que s'ha publicat de l'autora. Consta de sis capítols, recollits en un sol volum. El dibuix, comparat amb les seves obres actuals, és bastant precari, però la història està força bé, sobretot tenint en compte que era una principiant.











Història


La I.O.N és una noia que des de ben petita, té un do: Quan té un problema, lletreja el seu nom i li passen coses bones.


Actualment és una adolescent que va a secundària. El delegat de la classe li va al darrere tot el dia, però la I.O.N passa d'ell . Un dia, escapant-se del Kouki Hiraishi (el delegat) es troba amb en Mikado Horai, un noi de la seva classe molt intel·ligent ( i guapo ^^). Aleshores descobreix que el noi és un enamorat dels poders psíquics i que (atenció) lluita per aconseguir els seus somnis (...).





Què és el que passa??? Qui no ho vulgui saber que no ho llegeixi però tampoc és un gran spoiler...





Evidenment, la I.O.N s'enamora del Mikado. El que passa desprès si que és millor no explicar-ho, només us dic que hi ha "ex" pel mig.





Personatges


Us poso els tres personatges principals, perquè alguns altres són spoilers.

I.O.N Tsuburagi


Una noia amb força de voluntat, atrevida, extrovertida i amb les idees clares. Es vol enamorar d'un noi que lluiti per aconseguir els seus somnis. Viu amb la seva mare, que la va tenir als setze anys. Utilitza el seu do quan té problemes, però des de que va tocar un objecte experimental del club de poders psíquics, pot fer coses sorprenents, fins i tot arriba a volar!










Mikado Horai


És un noi obsessionat amb les coses relacionades amb els poders psíquics (un frikie ^^). És un noi intel·ligent i simpàtic. Al principi sembla que la I.O.N només li interessi perquè té poders sobrenaturals, però amb el temps...diguem que canvia d'opinió sobre ella.










Kouki Shirashi





És el delegat de la classe. Encara que la I.O.N es cregui que és un fresc, ell n'està molt enamorat d'ella i només d'ella. És molt extrovertit.




















Hola!

Hola, sóc la Namida-chan! Suposo que per el nom haureu deduït que sóc una otaku (persona aficionada als còmics manga i als animes, per la gent que no sàpiga que és). En aquest bloc escriuré recomanacions de llibres, pel·lícules..., a part d'explicar altres coses i parlar una miqueta de mí (l'egoisme de l'èsser humà XD).



Espero que us ho passeu bé llegint aquest bloc!




La foto és d'Ayabie, un grup de música japonès que està molt bé!!!