.................. BENVINGUTS AL RACÓ DE LA NAMIDA-CHAN


Recomanacions de pel·lícules, música, llibres, events... i moltes coses més!!

dissabte, 17 de maig del 2008

Notícia: Arriba Vampire Knight!

Vampire Knight (el cavaller vampir)


Per fi!!! Ja ha sortit Vampire Knight (publicat a Espanya amb el següent títol: "el Caballero Vampiro"), el manga més recent de l'autora Matsuri Hino, l'autora de "Merupuri".

La veritat és que és genial!! Enganxa molt i té un fil argumentatiu molt interessant i bastant ben definit. No cal mencionar que el dibuix ha millorat molt respecte "Merupuri".


El més sorprenent és el canvi de to de l'autora, ja que "Merupuri" era una comedia molt romàntica, amb moltíssimes escenes d'aquelles que són tota l'estona "ai, com t'estimo" X3. Vampire Knight té un to molt més seriós, amb uns personatges menys predictibles, cosa que fa la història molt més emocionant i amb escenes més inesperades.

Preu: 7,50 €

Argument

L'Institut Cross és un internat molt prestigiós, en el qual hi ha dues classes: les diurnes i les nocturnes.

La classe nocturna està formada per un grup d'elit de nois i noies, increiblement atractius/ves... que en realitat són vampirs!

Per guardar aquest secret, dos alumnes de la classe diurna, la Yuki i en Zero, fan de "guardians" per evitar que descubreixin les seves veritables identitats.








Personatges principals


Yuki Cross

La protagonista. És una noia més o menys madura. Es pren el seu deure amb molta seriositat. És una bona amiga que es precupa molt pels altres.

Conserva els records a partir dels cinc anys, quan un vampir va intentar matar-la i el Kaname la va salvar. Des de llavors viu amb el director de l'Institut Cross, que és com un pare per ella. Li té un gran respecte al Kaname, i sent admiració per ell.

Coneix al Zero des dels 11 anys.









Zero Kiryû

És un noi molt tancat. Sempre està seriós o enfadat. Odia els vampirs a mort, perquè li van matar els pares quan tenia 11 anys. Des de llavors, ha viscut amb el director de l'Institut Cross i la Yuki. La Yuki és l' única persona amb la qual es relaciona mínimament.






Kaname Kuran


És un vampir. Sent molt apreci i afecte per la Yuki, a qui va salvar-li la vida deu anys enrere. Vol que els vampirs i els humans convisquin pacíficament. Sap controlar-se i resistir-se a la sang.



Aquí us deixo l'opening de l'anime ^^.